Földönkívüliek

Szerző: | aug 12, 2020 | 0 hozzászólás

Szerintem nincs olyan ember, aki ne látott, vagy olvasott volna olyan tartalmat, mely a földön kívüli életről szól. Ami azt illeti, egészen gyerekkorom óta érdekel a téma, alaposan utánajártam. Kezdve anya 90-es években íródott könyveitől a NatGeo csatorna dokufilmjein át az aktuális hírekig. Érdekes dolog eljátszani a gondolattal, hogy nem vagyunk egyedül. Vagy inkább ijesztő lenne?

Mi számít földönkívülinek?

Azt hiszem ezt a legkönnyebb megválaszolni. Azon élőlények, melyek nem a Föld nevű bolygón élnek. Tehát a Titan holdon lévő mikroszkopikus méretű baktérium egy földönkívüli élőlény. S ha hiszitek, ha nem, nem zöld, és nem akar megölni minket.

 Nagyon sok olyan gondolat fogalmazódott meg az emberekben, hogy a földönkívüliek minden áron el akarnak pusztítani minket. Ez már csak azért is hatalmas hülyeség, mert ezt mi megtesszük földönkívüli erő nélkül is. (Tudjátok, elég durván pusztítjuk MI, EMBEREK a Földet. A bolygót, melyen élünk.)

Jeleznek-e nekünk a földönkívüliek?

Egészen biztosan! Vagy egészen biztosan nem? Nem lehet kijelenteni biztosra semmit. Mégis honnan lehetne tudni, hogy ki jelez, és hogy és mit? A szakirodalom szerint számos ember találkozott már különböző jelekkel, melyeket nem földi lény hozott létre. Kezdve a telepatikus beszélgetésekkel az „emberrablásig” mindenről volt szó ezen könyvekben. De vajon mi az igazság? Kitalálták vajon ezen történeteket, vagy valóban megtörténtek?  És ha megtörténtek, akkor ezek az események hogyan befolyásolták azokat, akik tapasztaltak ehhez fogható dolgokat?

EZ IS ÉRDEKELHET:  Megyünk a Marsra?

Barátságosak vagy ellenségesek a földönkívüli lények?

Nem tudhatjuk. Hiszen ezen hatalmas univerzumban számos élőlény létezhet. Feltehetően észszerűtlen lenne, ha azt mondanánk: „Csak mi élünk itt. Senki más nem él az univerzumban rajtunk kívül.” Ez már csak azért is észszerűtlen, hiszen a Naprendszerünk is tele van apró, fejlődő lényekkel. Mi is így kezdtük a karrierünket, nem? Szóval így állunk. Nem tudjuk, hogy mennyivel intelligensebbek azon fajok, melyek a hatalmas világűr részesei, pont úgy, ahogyan mi. Amennyiben intelligensebbek, akkor valószínűleg nem lesz gond. Az intelligencia ugyanis azzal jár együtt, hogy nem támadunk meg feleslegesen senkit, akkor sem, ha sokkal erősebbek és okosabbak vagyunk.

Hogy néznek ki a földönkívüli lények?

Nem így! Vagy igen? Nem tudhatjuk. A szakirodalom szerint számos formájuk van. Ismételten azért nem lehet kijelenteni, hogy pl: kicsik, szürke bőrűek; vagy hogy: magasak és emberszerűek; mert egészen egyszerűen nem kategorizálhatjuk be őket csak úgy. Mi, emberek is másfélék vagyunk. Van szőke, fekete, barna bőrű, mongolid szemű. Amellett vagyunk olyan „intelligensek”, hogy különböző technikákkal változtathassunk a külső megjelenésünkön.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Megyünk a Marsra?

A cikkemben egyszer sem említettem, hogy UFO. Nos, ezt pusztán azért nem tettem, mert én nem az űrhajójukról beszéltem, hanem róluk mint lényekről. Az UFO vagy rosszabb esetben ufóóóóó szó azon esetben helytálló, amikor a lények közlekedési eszközére (űrhajó) utalunk. Unidentified Flying Object. Ennek a rövidítése a magyarban is használt szó. A lények földönkívüliek. Pont.

Szeretném tisztázni, hogy az írásomat különböző általam olvasott könyvek teóriáira építettem, illetve arra a töménytelen mennyiségű dokumentumfilmre, melyeket gyerekkoromtól nézek. Illetve használtam a józan paraszti eszem. Amellett szeretném elmondani, hogy nem áll szándékomban senkit sem „megtéríteni”. Mindenki abban hisz, amiben akar. Nem gyártok fanteóriákat, és nem fogom bőszen hirdetni az „ufók eljövetelét, amikor elrabolnak minket, és mind meghalunk”. Tényleg… borzasztó, mennyi negatív tévhit van velük kapcsolatosan. Nem mintha én ismerném őket… vagy mégis?

Jó olvasást!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.