Így kell “csajozni”!

Szerző: | jún 10, 2020 | 0 hozzászólás

Tippek ahhoz, hogyan hódítsd meg szíved hölgyét…

Talán különösen hangzik, hogy épp egy nő mondja meg, mi kell a nőnek, mert ”hát ő aztán mégis honnan tudhatná?” – kérdezhetnétek, ti, férfiak és homoszexuális nők. Lássuk be, mi, nők számotokra idegen faj vagyunk. Fura érzelmekkel, bonyolult logikával és egyéb, szemet- szájat, más érzékszerveket kecsegtető dolgokkal vagyunk megáldva. Nem egyszerű velünk az élet. (Ahogy veletek sem…) Őszintén szólva, már a könyökömön jön ki a sok sopánkodás, hogy „jaj, jaj, szingli vagyok, egy nőnek sem kellek” stb.  Szóval én, heteroszexuális nő, megmutatom, hogy kell csajozni!

  • Légy őszinte! Ne árulj zsákbamacskát, mert úgyis rájövünk, s akkor csak még kellemetlenebb lesz, akármiről is van szó. Ne szépíts a dolgokon, ha egy nő kedvel, ha tényleg kedvel, akkor téged akar megismerni és nem az általad eljátszott valakit.
  • Légy figyelmes! Annyira nehéz lenne? Ha egy barátodra odafigyelsz, meghallgatod, amit mond, észben tartod a dolgokat, amiket szeret, akkor ezt a szíved választottjával miért nem tudod megtenni?
  • Légy pozitív! De ne olyan idegesítően „minden jó lesz” vigyorgóan. Csak szemléld pozitívan az életet, és ne keresd mindenben a rosszat!
  • Légy romantikus! Szerintem ezt nem kell túlragozni. Ne legyél giccses, de néha lepd meg a hölgyet egy csokival. Mondd neki, hogy mennyire szép, meg hogy mennyire különleges. Nem olyan nehéz, igaz?
  • Ő legyen az első és legfontosabb! Nem a játék, nem a haverok, nem a kocsma, nem anyuci főztje. Ő.
EZ IS ÉRDEKELHET:  Izgulsz?

Persze a randizásnak vannak árnyoldalai is. Ha a következő jeleket látod, jobb, ha menekülőre fogod, mert ő sem lesz az igazi!

  • Egyfolytában a telefont nyomkodja. Tiszta sor, még éretlen, nem igazán tudja, mit szeretne egy kapcsolattól, ezért mások visszaigazolására van szükség (legyen akár közeli barát vagy a közösségi média). Fontos neki a látszat. Lehet, hogy csak azért akar tőled valamit, mert jól mutatnátok együtt az instán megosztott képein.
  • Túl sokat beszél a volt barátjáról. Vagy nincs még túl rajta, vagy akkora trauma érte, hogy nem is tud már bízni senkiben. Ha összehasonlít titeket, és az ex jön ki nyertesnek „bezzeg az exem…”, az régen rossz jel…
  • Túlságosan visszahúzódó. Nyilván mindenkinek idő kell, amíg feloldódik bizonyos helyzetekben, azonban ha már az ötödik randi után sem veszel észre semmi változást, akkor egyszerűen nincs meg a kölcsönös szimpátia.
  • Több vasat tart a tűzbe.  Természetes, hogy mind randizunk, s nem kell az első randi után örök hűséget fogadni és elköteleződni sem kell. De azért nem lehet a végtelenségig több randipartnert tartani!
  • „Tapadós”. Azt ugye tudja, hogy ti nem egy organizmus vagytok? Hanem két külön személy, két külön élettel. Nincs olyan, hogy „nem létezek nélküled”, meg „maradjunk örökre együtt”. Nincs sírás, amikor elmész dolgozni/suliba. Neked is kell énidő.
EZ IS ÉRDEKELHET:  Hogyan törődj magaddal?

Az első randi sose legyen kényelmetlen. Ne vidd flancos étterembe, de azért ne is a Mekibe vidd! Az első randi így is épp elég awkward lesz. Hiszen akkor még az ismerkedős fázisban vagytok. Vidd el valahová sétálni vagy teázni, esetleg menjetek el egy cukrászdába! Moziba se menjetek. Első randin beszélgetni kell, és nem pedig némán bámulni egy filmet. Ha ő lesz Mrs. Igazi, akkor úgyis épp elég filmet fogtok néma csendben bámulni, ne izgulj! Ne ellenkezz, ha fizeti a saját ételét/italát!

Ismerd a határokat! Ergo, csók és ölelés belefér. Tapi és egyebek nem. Akkor link alaknak fog gondolni, aki „azt” akarja. Ha tényleg „azt” akarod, akkor keress olyan szolgáltatást!

Csak érezzétek jól magatokat!

Jó szórakozást!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.