Mire vágyhat? Mire vágyom én?

Szerző: | nov 8, 2020 | 0 hozzászólás

Tudjátok nagyon sokat gondolkodom azon, hogy mire vágyhat. Vannak ötleteim, gondolataim azzal kapcsolatban, hogy mi lehet az a dolog amit a legjobba szeretne. Azt kell, hogy mondjam, persze ez teljesen logikus, hogy minél többet vagyok vele, minél többet beszélek vele, annál jobban ismerem. Ez alapján pedig nyilván egyre biztosabb vagyok abban, hogy mire vágyhat. Azonban előbb meg kell osztanom veletek, hogy én mire vágyom. Tudom, hogy ez sokak szerint mellékes, de nagyon fontos egy párkapcsolatban, hogy tudjuk mire vágyik a másik. Én most ezt elmesélem nektek, aztán drukkolhattok, hogy neki és nekem legalább nagyvonalakban hasonló vágyaink vannak.

Azt már nagyon jól tudom, hogy számára a legfontosabb dolog a bizalom. Ez lehetne klisé is, de manapság annyira leértékelődőtt ez a dolog, hogy igazából már nagyon ritka, amikor valakinél ez még ténylegesen fontos. Ha nincs bizalom, akkor nincs boldog párkapcsolat sem és ebben szerintem mind egyet értünk. Ez azért jó dolog, mert számomra is ez az egyik legfontosabb dolog. Persze, gondolhatjátok, hogy pasi létemre mi lehetne a legfontosabb, de nem nem az. Én nem arra vágyom, hogy egyszer megkapjam, aztán dobjam el mint a rongybabát.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Nélküle, mégis vele

Azt kell, hogy mondjam, hogy remélem ezt ő is nagyon jól tudja. Én mindent igyekszem megtenni azért, hogy a lehető legmélyebb bizalom épüljön ki vele, mert tudjátok én nem csak 2 órára tervezek vele, vagy egy éjszakára. Én egy egész életet akarok vele leélni. Szeretnék olyan pillanatokat átélni, amikor hazajövök és ő vár engem a házban, később a gyerekekkel. Vagy ő ér haza, és meglepem egy finom vacsorával, amikor fáradt. Szeretnék hétvégente úgy felkelni, hogy ott van mellettem, és nézem ahogy alszik. Óvatosan kikelek az ágyból és csinálok neki meglepetés reggelit. Tudjátok van az a jelenet a Forrest Gump-ból, amikor Jenny odaköltözik, alszik és Forrest csak áll ott egy tálca reggelivel én nézi ahogy alszik. Egy ilyet én is nagyon szívesen átélnék vele.

Mi sem lehetne romantikusabb, mint vasárnap délután ebéd után, lefeküdni a kanapéra, filmet nézni és közben popcorn-t majszolni. Lelki szemeim előtt egy idő után megjelenik 2 gyerek is, akik persze nem hagyják anyát és apát aludni, hanem mindenképp szeretnék, ha játszanánk velük. Nagyobb korukban tudnánk társasjátékozni velük, vagy kirakózni.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Volt egyszer egy születésnapom

Szombat esténként mindig összegyűlnénk a barátokkal vacsorázni, filmet nézni, vagy közösen elmenni moziba, sétálni. Én magam nagyon nem vagyok oda a télért. Sötét van és hideg. De van benne valami rejtett romantikusság. Tudjátok amikor már délután 4-5 körül van és teljesen sötét. Hideg van, rajtunk nagykabát és kézen fogva sétálunk az utcán. Felnézünk és látjuk a ragyogó csillagokat, és el kezd hullani a hó. Látom magam előtt sötétbarna haját, ahogy esnek rá a hópihék. Az arca csillog a hótól.

Mire vágyom én? Szeretném ha biztosítani tudnék neki egy szép, teljes, hosszú, boldog életet. Mondhatnám, hogy mindent meg akarok neki adni, amir vágyik. Persze ez így van. De itt nem csak, vagy nem feltétlenül tárgyi dolgokról van szó. Szeretném, ha mellettem érzelmi biztonságban lenne. Ha boldog lenne, és nem kellene tartania semmilyen csalódástól. Úgy gondolom, hogy én ezt képes lennék megadni neki. Szüksége van-e rá? Biztosra veszem, hogy igen. Én fogom neki megadni? Ki tudja, de én mindent megteszek annak érdekében, hogy bebizonyítsam, mellettem tényleg lehet ilyen élete!

EZ IS ÉRDEKELHET:  10 perc boldogság

Vannak ilyen képzelgéseim, mondhatnánk, hogy ezek vágyak, mert vágyom rájuk. Én csak abban bízom, hogy lesz alkalmam vele a fentiekhez hasonló dolgokat átélni. Viszont ami a leginkább kérdés bennem: Vajon ő is erre vágyik? Vagy ha nem pont erre, akkor mire? Mi teszi őt hosszútávon boldoggá? Természetesen egy boldog párkapcsolat és család. Ezt tudom. De vajon a részletek az ő álmaiban és az enyémben megegyeznek? Idővel természetesen minden ki fog derülni. Én abban bízom, hogy teljes mértékben el tudom majd nyerni a szívét, és a bizalmát.

És hát tudjátok mi jön: innen folytatjuk!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.