Nélküle, mégis vele

Szerző: | okt 3, 2020 | 2 hozzászólás

Szokták hibáztatni sok mindenért az internetet, a közösségi médiát, azt azonban el kell ismernünk, hogy nagyon hasznossá tud válni, hogyha arról van szó, hogy kapcsolatot akarunk tartani olyan emberekkel, akikkel amúgy nem tudnánk.

Az előző részben már kifejtettem, hogy az utolsó péntek milyen volt. Boldogsággal és élményekkel teli, mégis szomorú. Akkor még nem tudtam, hogy mikor fogom majd látni legközelebb. Hetek múlva? Hónapok múlva? A jövő nagyon képlékeny volt, semmit sem lehetett előre tudni, persze pont ettől olyan izgalmas.

Mindenesetre mi azért próbáltuk tartani a kapcsoaltot, ahogy tudtuk. Természetesen a messenger nagyon hasznos volt ezekben a napokban. Szerintem ha nem lett volna, akkor vagy elsüllyedek bánatomban. Ha nem tudtam volna róla semmit, ha nem halhattam volna a hangját, az maga lett volna az őrület. Szerencsére azonban ez nem így volt, és volt lehetőségünk minden nap beszélni. Mivel még nyár volt, neki nem volt suli, és pedig munka után szabad, így amennyit csak lehetett vele beszéltem. Mondhatni, hogy szépen leereszkedett az a bizonyos köd, de persze azért én igyekeztem megmaradni a földön.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Amikor már aludni sem bírsz

Mint ahogy korábban kifejtettem, nem terveztem semmit. Nem gondoltam el, mi lesz, vagy milyen lehet. Persze voltak álmaim, vágyaim, mégis úgy voltam vele, hogy hagyom, hogy minden úgy történjen, ahogyan annak történnie kell. Így is lett természetesen. Minden percet kihasználtam, hogy beszéljek vele. Szükségem volt rá, mert úgy éreztem, azáltal, hogy már nem látom, elvesztettem magamból egy darabot. Egy hónapos ismeretség után igen fura ezt kimondani, de úgy éreztem, hogy benne tényleg megtaláltam önmagam, akivel tényleg 100%-ban magam lehetek, akivel tényleg úgy tudok beszélni, viselkedni, ahogyan az nekem a legjobb.

Imádom benne a szofisztikáltságát, a szavait, az intelligenciáját. Kivételes érzelmi világa van, nagyon megnyerő személyisége van, magabiztos. Nekem ezek mind nagyon tetszenek. Tudjátok, hogy nem tudjuk sokszor eldönteni, miért tetszik meg egy lány, vagy miért érzitek úgy szerettek vele lenni. Egyszerűen csak jól érzitek magatokat vele, megnyugodtok és boldogok vagytok vele. Én ugyanezt éreztem mellette, és úgy gondolom, hogy a fent felsorolt tulajdonságok ebben nagy szerepet játszottak. Számomra nagyon fontos, hogy egy nő nagyon igényes legyen. Adjon magára, tényleg legyen NŐ. Ő az én szememben pontosan olyan, és egyszerűen magával ragad a stílusa.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Mire vágyhat? Mire vágyom én?

Mikor nem volt velem, akkor nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy vajon ő mit gondolhat rólam. Mennyire tetszem neki? Mit gondol a szokásaimról, a viselkedésemről. Ezt biztosan mindenki, vagy legalábbis a nagy többség csinálja, hisz valamilyen szinten mindenkit érdekel, hogy az a nő, aki nagyon tetszik neki, vajon mit gondolhat róla. Azt kezdtem el észre venni magamon, hogy egyre jobban odafigyelek magamra. Amúgy is sokat gondolkodtam már azon, hogy fejlesztenem kellene a stílusomon, a megjelenésemen, és úgy éreztem, hogy végre eljött az a motivációs tényező, aminek hatására újra erőt vehetek magamon.

Mint mondtam minden nap beszéltünk miután munkáját befejezte. Nem voltam teljesen boldog, hisz látni akartam, érezeni az illatát, látni a mosolyát, a szeme csillogását. De tudtam, hogy számomra, most ezt adja a sors, és ezt is ki kell bírnom. Bíztam benne, hogy a következő hetekben újra lehetőségem lesz arra, hogy ismét a szemébe nézzek. Ez idővel tényleg el is jött. Habár addig még nagyon-nagyon sok dolog történt. Izgalmas és váratlan fordulatok, érzelmi kilengések. Mint ahogy mondani szoktam, sosem tudni, hogy mit hoz a jövő. Így azokban a napokban sem tudtam, hogy milyen hetek várnak rám.

EZ IS ÉRDEKELHET:  A pillanat, amikor megtört a jég

Innen folytatjuk!

2 hozzászólás

  1. Névtelen

    Az érzelmi kilengések okoztak nálad elbizonytalanodást?

    Válasz
  2. Bégányi Zsolt

    Ha a célról van szó, soha nem bizonytalanodom el. Mindig az jár a fejemben, hogyan érjem el, soha nem az, hogy mi lesz ha.

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.