Volt egyszer egy születésnapom

Szerző: | dec 15, 2020 | 1 hozzászólás

Az ember életében talán a születésnapok a legizgalmasabb napok. Van aki várja, van aki nem, de az biztos, hogy mindenki számára valamilyen szempontból meghatározó napról van szó. Van aki együtt ünnepli a szeretteivel, van aki a barátaival. Sajnos vannak akik magányosan töltik el ezt a napot minden évben. Nekem azonban ebben az évben nagyon különleges nap lett.

Ahogy a korábbi cikkben már meséltem, mindketten ő is és én is karanténba kerültünk egy hónapig. Idegörlő volt arra várni, hogy leteljenek ezek a napok és ismét lehetőségünk legyen látni egymást. Azt mondhatom, hogy tudunk olyannyira türelmesek lenni, hogy valahogy, de kibírtuk ezt az egy hónapot amíg nem láttuk egymást. Ha tudtam volna, hogy milyen nap lesz az, amikor újra láthatom, akkor bizonyosan még jobban vártam volna azt a napot.

Azt már korábban is beszétük, hogy születésnapom környékén fogunk találkozni ismét. A lehető leghamarabbi napot szerettük volna kiválasztani, mert hiányoztunk egymásnak. Ez a nap December 10-e lett. Egy olyan nap amely mindkettőnk számára nagyon izgalmasan alakult minden szempontból. Az izgalomhoz hozzá tartozik, hogy érte mentünk korán reggel, és elhoztuk hozzánk. Végig a kocsiban az járt a fejemben, hogy milyen lesz ismét megölelni, hozzábújni, megcsókolni. Erre azonban még várni kellett, mert sajnos a sors úgy hozta, hogy reggel még órája volt, így másfél órát kellett még várni arra, hogy teljes mértékben egyedül lehessünk.

EZ IS ÉRDEKELHET:  10 perc boldogság

Előtte azonban megkaptam életem addigi legszebb ajándékát. Egy olyan gyönyörű tűpiros inget kaptam tőle, amilyet még soha nem láttam. Neki kifejezetten jól áll a piros szín, de meglepődve tapasztaltam, hogy nekem is. Annyira érezni lehetett rajta, hogy szívből adja. Nagyon szereti ha ingben vagyok, és meg kell mondanom, hogy én is nagyon jól érzem magam amikor abban jelenhetek meg, főleg előtte. Szeretem mindig lenyűgözni az öltözködésemmel. Mondanom sem kell, hogy a legközelebbi találkozás alkalmával melyik ing lesz rajtam. Szeretném ha tudná, mennyire örülök az ajándékának, és így karácsony előtt szeretnék még egy nagyon felejthetetlen napot eltölteni vele.

Addig azonban nem tétlenkedtem. Mivel korán reggel volt még, és a kedvesem semmit nem evett aznap, ezért úgy döntöttem, hogy meglepem egy finom reggelivel, amíg ő órát hallgat. A menü tükörtojás volt, magvas rozskenyérrel és egy nagy adag finom Latte-val. Nagyon jók ezek az online órák, mert egész sok mindent lehet közben csinálni. Amíg ment az óra, addig mi megreggeliztünk, és közben, amikor nem volt semmi olyan nagyon fontos téma, akkor természetesen beszélgettünk.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Egy reggeli szökés története

Amikor vége lett, gondoltuk, hogy bebújunk az ágyba és nézünk sorozatot. Nagyon szeret sorozatot nézni, én pedig kifejezetten szeretek hozzábújni, amikor tudok. Nagyon izgalmas sorozat volt, Emily Párizsban a címe, ha tudjátok kezdjétek el nézni, mert szerintem is tök érdekes. Fiatalos, tele izgalmakkal. Nem gondoltam volna, hogy nekem fognak tetszeni ezek a sorozatok, de meg kell, hogy mondjam teljesen mértékben ki tud kapcsolni, és sok esetben még a szereplőkkel is tudok azonosulni.

A sorozat nézése közben természetesen sikerült közelebb kerülni egymáshoz. A takaró alatt, amikor összeér a kezünk, vagy amikor a számmal igen közel vagyok a nyakához, akkor nagyon erős készetést érzek arra, hogy el kezdjem csókolgatni, lassú óvatos puszikat adni a nyakára, arcára. Kifejezetten szeretem a felsőjét lehúzni a válláról, és ott is lassú és érzéki puszikat adni rá. Közben amikor el kezdem simogatni a hasát, akkor érzem, hogy halk, de egyre mélyebb lélegzeteket vesz. A kezemmel és a számmal nagyon óvatosan bánok vele. Szeretném éreztetni vele, hogy érzékien és nem gyorsan, hirtelen bánok vele. Nagyon finoman bújok hozzá és amikor rámnéz, mélyen a szemébe nézek és lassan közelítek a számmal az ő szájához. Amikor az ajkunk összeér, akkor valamilyen mámorító érzés kap el. Abban a pillanatban mindig megáll körülöttem az idő, és semmi már nincs csak ő én és a csókunk. De ez valamilyen más csók. Kezd egyre hevesebb lenni, mindketten kezdünk halkan, lágyan szuszogni. Testünk el kezd együtt mozogni a másikéval. Érezzük, hogy ez a csók, most valami teljesen másnak a kezdete.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Nélküle, mégis vele

Valami olyan érzéki és mély dolognak, ami nem gyakran történik az emberrel. Érezzük, hogy itt egy nagyon erős erotikus történet kezdődik, amelyet nem sokára, egy másik alkalommal fogok elmesélni.

Innen folytatjuk…!

1 hozzászólás

  1. Névtelen

    Szerinted el tudna bárki választani titeket?

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.